Masajul de relaxare

In ciuda faptului ca multi oameni il percep inca precum o fita sau il considera inutil si o pierdere de timp, masajul de relaxare are extrem de multe beneficii si poate fi chiar absolut necesar pentru unii oameni.

Fie ca te simti obosit dupa o zi lunga de munca sau esti sportiv de performanta sau amator, masajul de relaxare te poate ajuta la:

  • eliminarea stresului
  • eliberarea tensiunilor musculare
  • recapatarea energiei
  • stimularea circulatiei sanguine si limfatice
  • tratarea a peste 50 de boli

Psoriazisul, rinita, sinuzita, litiaza biliara, hipercolesterolemia, precum si numeroase alte afectiuni digestive, hepato-biliare, renale si circulatorii pot fi tratate cu succes cu ajutorul unui program de sedinte regulate de masaj de relaxare si reflexoterapie. 

Tot mai multi medici recomanda pacientilor cu astfel de afectiuni serii de cate zece sedinte de reflexoterapie, acestea putand avea efecte miraculoase asupra sanatatii dumneavoastra.

Daca nu suferiti insa de nicio afectiune, trebuie sa stiti ca masajul de relaxare va poate fi extrem de benefic. O singura sedinta efectuata cum trebuie si de cine trebuie va poate ajuta sa scapati de stresul cauzat de munca, scoala (sau taieri ale salariilor si majorari de taxe propuse de Guvern). Mai multe sedinte, organizate dupa un program bine stabilit si pus la punct dupa necesitatile clientului, va pot ajuta sa ajungeti la o stare psihica mai buna, dar si sa aveti un tonus muscular mai bun si energie mai multa pe durata unei zile obisnuite.

Masajul de relaxare se face pe tot corpul si dureaza o ora in mod traditional. Asemanata de multi cu acupunctura, reflexoterapia actioneaza asemanator cu aceasta, maseurul apasand anumite puncte reflexogene specifice, apasare care stimuleaza unele zone din organism. Organele si sistemele corpului uman sunt interconectate si au în acelasi timp legaturi vasculare nervoase si energetice directe cu zonele corespunzatoare reflexogene.

Prin reflexoterapie se deblocheaza si elimina in acelasi timp acumularile de toxine din organism. Depunerile toxice sunt considerate in masajul reflexogen principala cauza a imbolnavirilor curente. Astfel, putem spune ca masajul reflexogen poate ajuta chiar la prevenirea instalarii unor afectiuni, eliminand depunerile de toxine din organism.

Pe langa toti acesti factori care ar trebui sa va convinga sa optati pentru masajul de relaxare la modul general, acum puteti beneficia de o oferta care credem ca este aproape unica in Romania. Astfel, puteti comanda o sedinta de masaj de relaxare si reflexoterapie la dumneavoastra acasa sau la birou si puteti beneficia de aceasta sedinta complet gratuit, fara nicio obligatie ulterioara.

In acest fel, va puteti convinge de efectele benefice ale masajului de relaxare cu proprii dumneavoastra ochi si chiar in confortul propriei dumneavoastra locuinte si nu veti fi nevoiti sa cheltuiti nici macar un leu. Profitati acum de oferta si contactati-ne la numerele de telefon 0768656738 si 0765491909, pe mail la adresa bucuresti_masaj@yahoo.com sau pe Yahoo Messenger la id-ul bucuresti_masaj. Va asteptam!

Reclame

2 comentarii to “Masajul de relaxare”

  1. seriozitate si profesionalism merita pe deplin 🙂

  2. That’s a cunning answer to a chglaenling question

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: