Masajul anticelulitic

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil in multe cazuri inca de la primele sedinte. Totusi, in cele mai multe cazuri, se recomanda o serie de minimum zece sedinte de masaj anticelulitic la o distanta relativ mica de timp intre ele pentru ca rezultatele sa fie profunde si de lunga durata. 

Recomandarea noastra este ca, daca aveti probleme cu celulita si aceasta este extrem de vizibila, sa ne contactati pentru stabilirea a minimum trei sedinte de masaj pe saptamana timp de macar o luna. Dupa aceasta perioada, se pot observa in mod vizibil efectele, iar daca acestea sunt cele dorite, intensitatea si periodicitatea sedintelor de masaj poate scadea pana la una pe saptamana.

Una din cele mai mari temeri ale fiecaruia dintre dumneavoastra este ca masajul anticelulitic este extrem de inconfortabil si ca durerile sunt foarte mari. Ei bine, adevarul este undeva la mijloc, pentru ca, desi masajul anticelulitic doare intr-o anumita masura, durerile nu sunt nicidecum insuportabile.

Disconfortul creat de o sedinta de masaj anticelulitic nu este unul cu mult mai mare decat cel cauzat de o sedinta sustinuta de fitness, dar efectele sunt cu mult mai rapide in cazul masajului si cu mult mai profunde. In plus, durerea determinata de masajul anticelulitic este una de bun augur, deoarece trebuie sa stiti ca celulita este o boala a pielii care ea insasi doare si singurul mod prin care aceasta poate fi combatuta este un tratament dur si ”nemilos”.

Echipa MasajPro foloseste numai cele mai de calitate creme anticelulita, suta la suta naturale, acestea avand efect termoactiv si reducator. Cremele noastre imbunatatesc microcirculatia in zonele cu celulita si diminueaza astfel stratul de grasime, contribuind la o mai buna circulatie a sangelui.

Iata asadar care sunt pe scurt beneficiile sedintelor de masaj anticelulitic:

  • elimina celulita in mod eficient, sanatos si natural
  • stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui
  • tonifica musculatura
  • reduc stratul adipos
  • va pot reda elasticitatea si fermitatea pielii

Mai trebuie spus ca masajul anticelulitic se efectueaza local, doar in zonele afectate de celulita (solduri, picioare, fese, abdomen). De asemenea, trebuie mentionat ca acest tip de masaj este contraindicat in cazul inflamatiilor acute dermatologice si in cazul varicelor pronuntate, dar si ca in primele zile ale menstruatiei masajul anticelulitic trebuie evitat sau efectuat la intensitate medie sau redusa.

Masajul anticelulitic se poate efectua si impreuna cu drenajul limfatic, echipa MasajPro oferindu-va cele doua proceduri ”la pachet”, la pret de una. Astfel, procedura de drenaj limfatic consta intr-un preso-masaj prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Prin aceasta terapie se pot elimina toate toxinele neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara.

Mai concret, drenajul limfatic imbunatateste circulatia limfatica, cea care are in organism rolul de transportator al reziduurilor. Astfel, toxinele si bacteriile vor fi eliminate mai usor, iar sistemul dumneavoastra imunitar va fi intarit printr-o simpla procedura de masaj efectuata in mod profesional.

Asa cum am mentionat deja, echipa noastra va ofera proceduri de masaj anticelulitic si drenaj limfatic ”la pachet”, o asemenea sedinta combinata costand doar 40 de lei si durand o ora. Puteti sa alegeti si doar masaj anticelulitic, pentru acelasi pret si aceeasi durata de timp.

Nu uitati ca ne deplasam oriunde in Bucuresti, atat la domiciliul clientului, cat si la birou sau oriunde altundeva, iar programul nostru de lucru este de luni pana duminica, de la ora 9:00 la ora 21:00. Nu ezitati sa ne contactati chiar acum la numerele de telefon 0768656738 si 0765491909, pe adresa de mail bucuresti_masaj@yahoo.com sau pe messenger la bucuresti_masaj.

Daca veti opta pentru serviciile noastre pe termen lung, puteti beneficia de a zecea sedinta de masaj anticelulitic complet gratuita! Si nu uitati de promotia dedicata tuturor noilor clienti, care pot primi pentru o perioada limitata de timp prima sedinta de masaj de relaxare gratis! Va multumim si va asteptam!

Reclame

2 comentarii to “Masajul anticelulitic”

  1. Keep on writing and chingugg away!

  2. BOICOTE INTERNACIONAL A ISRAEL, JÁ!!!Desporto, cultura, economia, apoios económicos e ajudas por parte da UE,BOICOTE EXIGE-SE!!!!…e desculpem-me os democratas israelitas, nomeadamente agentes culturais e desportivos por este boicote!!! é para seu bem!!!Basta de vermos a criação de um Estado-Fascista-Nazi-Sionista que será (é) uma ameaça para o Mundo, como o foram os ditos regimes que desencadearam guerras mundiais atrozes!!! …antes que seja tarde!!!adenda: faço minhas as palavras do Samuel…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: