Despre MasajPro

MasajPro inseamna Robert Urluescu, tehnician maseur atestat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului din 2010, si Adrian Diaconescu, administratorul acestui blog si cel care se ocupa de programarile si de organizarea activitatii de masaj profesional la domiciliu oriunde in Bucuresti.

Robert Urluescu este un tanar entuziast, talentat, muncitor si pasionat de ceea ce face, iar cea mai mare dorinta a lui este sa aduca bucurie in casa cator mai multi oameni (si sa castige si ceva bani din asta). Serviciile oferite de acesta sunt profesionale, iar calitatea acestora este garantata.

Cu toate ca experienta profesionala a lui Robert Urluescu nu este una extrem de vasta, acesta compenseaza prin daruire si pune inainte de orice satisfactia clientului. Dupa finalizarea cursurilor de peste 1500 de ore de tehnician maseur, acesta a lucrat in mai multe saloane de masaj din Bucuresti, dar dupa putina vreme si-a dat seama ca nu poate oferi totul in acele conditii. Astfel ca acum si-a demarat propria afacere, in care isi propune sa ofere serviciile de masaj dorite de orice om in confortul locuintei acestuia.

Daca te doare spatele, te simti obosit tot timpul, ai o viata sedentara, lucrezi la birou timp de 8 ore pe zi sau mai mult sau iti doresti sa scapi de atat de neplacuta celulita, nu ezita sa ne contactezi la unul din numerele de telefon pe care le poti gasi in pagina de ”contact”, pe mail sau pe messenger. O sa-ti raspundem negresit, iar tu o sa te bucuri de cele mai bune servicii de masaj din Bucuresti in confortul locuintei tale la cele mai avantajoase preturi.

 

 

Reclame

2 comentarii to “Despre MasajPro”

  1. That’s not even 10 miunets well spent!

  2. This is great Sean! Thanks for the detailed instructions.I was wondering if there is anyway to incorporate Eclipse’s visual design capability for building the Flex UI? Being new to the Flex, it would sure make life easier. If this cannot be done in Eclipse, are there any free Flex UI builders you can recommend?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: